Spesialutgave i begrenset opplag.

Vespa Sei Giorni er en eksklusiv spesialutgave produsert i et svært begrenset opplag. Dette er 2017-versjonen av den legendariske Vespa Sport «Sei Giorni». Tilbake i 1951 ble denne stilige klassikeren av en scooter bygget spesielt for konkurransen “Sei Giorni Internazionale di Varese”, hvor den tok hjem hele seks gull. Modellen setter sporty detaljer og teknologisk perfeksjon i høysetet.

Det unike sorte startnummeret, og flere andre sporty detaljer, er med på å gjøre Vespa Sei Giorni så særegen. Sorte felger, lyddemper og sete, kombinert med røde detaljer er brukt for å finne frem den sporty arven etter den legandariske «Sei Giorni»

Andre karakteristiske elementer på denne scooteren er den lave frontlykten som er montert helt nede på skjermen samt et ekstra komfortabelt sete, trukket i sort lær og godkjent for to personer.

Den kraftige 300cc motoren sørger for den sprekeste Vespa-ytelsen noensinne. Motoren er væskekjølt, Euro4-godkjent og kan startes elektrisk. USB-port er standardfunksjon, sammen med LED-kjørelys. Modellen er utstyrt med det beste elektroniske sikkerhetssystemet som standard, noe som inkluderer effektive ABS-bremser.

Vespa Sei Giorni er ikke bare sporty  – den setter også sikkerhet høyt. Modellen har selvfølgelig egenskapene som kjennetegner Vespa GTS - med stil, komfort og sikkerhet. I likhet med alle de store Vespaene, har Sei Gioerni et romslig hjelmrom og et stort og komfortabelt sete. Sittestillingen er naturlig og gir føreren total kontroll over scooteren. Dette gjør selv lange turer meget til behagelig.

Ønsker du å tilpasse Vespaen finnes det vindskjerm, bagasjestativ og til og med GPS fra TomTom som du kan koble opp mot din smarttelefon. Er du ute etter bagasjemuligheter, får du en 42-liters toppboks. Tyverialarm kan også installeres.
                        
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern