SH300i ble skapt for å tilfredsstille pendlere og er den optimale mellomklasse-scooteren.

Siden lanseringen i 2007 har SH300i regjert gatene i Europas storbyer. Hondas ingeniører har klart kunststykket å fornye denne allerede optimaliserte mellomklasse-scooteren med jevne mellomrom.


Nye finesser og mer dynamisk
Dagens SH300i tatt til nok et nytt nivå med mange tekniske finesser og et helt nytt SH-design. Linjene er mye mer dynamiske og muskuløse, fargeinnslagene er flere, felgene er rå og på sidene er modellnavnet til og med innfelt i 3D.
Sentralt i designet står kombinasjonen av en 300 kubikk motor, som har krefter til uanstrengt å takle motorveier og lange distanser, og den herlige smidigheten til en slank scooter.
Det siste årene har modellen gjennomgått en rekke andre forbedringer. Det hele er pakket inn i et nytt, skarpere karosseri med blant annet nye front og baklykter med LED-lys og Smart Key som fremmer både komfort og sikkerhet.


Effektiv transport
Denne unike blandingen av egenskaper har hjulpet SH300i til å etablere seg som den ideelle scooteren for alle som trenger rask, effektiv transport i byer og tettbygde strøk.
Over en million SH scootere har over de siste 30 årene blitt solgt i Europa, og kjennemerket SH har blitt en standard for kvalitet, pålitelighet og topp ytelse.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern