Gate- og adventuresykkelen NC750X har fått antispinnsystem i 2018. En smidig sykkel som kombinerer det beste fra gate- og adventuresegmentene.

NC750X har ligget på topp 10-listen over Europas mest solgte sykler siden den kom på markedet i 2012. Sykkelen er designet for å gi deg bedre selvtillit i salen. På en NC750X kan du trygt se og bli sett. Og alt det spesialtilpassede tilbehøret setter prikken over i-en.

Easy riding i praksis
NC750X trives på de fleste underlag, og motoren er bensingjerrig og brukervennlig. Du får den i to varianter, med manuell girkasse eller med automatgir og dobbeltclutchgirkasse (DTC). DCT-versjonen kommer med tre ulike nivåer i S-modus. NC750X er skapt for å yte.

Med god utsikt over veien foran deg fra det høye setet og en behagelig kjørestilling, er dette easy riding i praksis.

NC750X er fullastet med innovative løsninger, både når det gjelder design og teknikk. På 2016-modellen er det gjennomført en omfattende konstruksjonsendring for å gi den et mer robust og tøft utseende – i likhet med andre «X»-crossover-modeller fra Honda.

Praktiske detaljer, som lagringsrom med plass til helhjelm der bensintanken skulle vært, gjør dette til en glimrende motorsykkel, både til hverdagsbruk og langturer.

Nytt på nytt
I 2016 kom NC750X i ny tøff design og flere nye farger, blant annet en rå Silver Metallic. Ny, kompakt eksospotte produserer en dypere tone med særegen puls.  Nytt av året er også at de reviderte instrumentpanelene er utstyrt med et utvalg av ni farger, og i ECO-modus skifter panelet farge etter forbruk.

NC750X er en av markedets mest kostnadseffektive og allsidige motorsykler. Effekten ligger på 55 hk ved 6,250 omdreininger, og dreiemomentet er på 68 ved lave 4750 omdreininger.

Her får du all kraften du trenger for å rømme byen og legge hverdagen bak deg. En robust, stilig og modig allrounder som henter frem eventyreren i deg! Prøvekjør den, og du vil forstå hva vi snakker om.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern