I 2018 får CRF250 Rally 2018 en splitter ny DOHC-motor.

Siste tilskudd på CRF-familietreets stamme er CRF250 Rally 2018, som byr på enda sterkere offroad-ytelse, enten du tar deg en runde rundt kvartalet eller en tur jorden rundt. Og den nye modellen er utstyrt med elektrisk start som standard. Dette er den kule rallyversjon av den praktiske CRF 250L.
CRF250 Rally 2018 er en gøyal sykkel, som passer for de fleste lommebøker.


CRF-familien flekser offroad-musklene
CRF-syklene er et symbol på eventyrlyst og lover bikerne helt spesielle opplevelser – som starter der asfalten ender. Rally er klar for helgeeventyret, langturen eller den daglige pendlingen, med store bremseskiver og ABS-bremser, utmerket værbeskyttelse og et imponerende cruisingspekter. Motoren er sterk og leverer et solid dreiemoment med en fantastisk kraft i den høyere enden av skalaen.


Rallymoroa du kan ta deg råd til
CRF250 Rally 2018 er en gøyal sykkel, som passer for de fleste lommebøker. Den er inspirert av HRC CRF 450 Rally Dakar og vet å bite fra seg ute i terrenget. Dette er offroadsykkelen for deg som ikke har kjørt offroad før, i en design som gjør deg i stand til å bevege deg komfortabelt over store avstander.
Detaljene er funksjonelle og solide: Vindskjermen og kåpene over motoren og radiatoren gir føreren økt komfort når det kjøres med klampen i bånn. Bensintanken har blitt større, med en rekkevidde på hele 320 kilometer. Det gir deg færre bekymringer når du er ute på langtur.


Sylskarp MX-styling
Stylingen matcher designen og spesifikasjonene. Fargen er Honda’s Extreme Red, frontlykten er erstattet med stilige asymmetriske LED-lykter og det kule digitale dashbordet gir deg all informasjonen du trenger til enhver tid. 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern