Her får du den rette bobber-lyden og de fete dekkene du forventer deg av en sykkel i denne rå klassen.

Denne tøffe bobberen kan kjøres på A2-førerkort og har både den rette bobber-lyden og de fete dekkene du forventer deg av en sykkel i denne rå klassen.


Generasjon Y-sykkelen fremfor noen
For bikere i Generasjon Y – den digitale generasjonen – er motorsykler så mye mer enn bare et fremkomstmiddel. Generasjon Y ønsker å representere en livsstil, en holdning – og gi uttrykk for sin egen individualitet. CMX 500 Rebel snakker et språk den nye generasjon Y forstår.


Old School møter New School
Motoren i CMX 500 Rebel er tunet for å gi et bedre drag fra bunnen. Den har 46 hestekrefter og et nyutviklet eksosanlegg som sammen med det nye tenningssystemet, gir den rette bobber-lyden. Setehøyden er kun 690 mm, noe som gjør at sykkelen også passer til lavere førere.
Rebel er tilgjengelig, enkel å kjøre, enkel å leve med.
Et A2-førerkort er alt du trenger for å komme i gang. Her har designerne og ingeniørene lekt seg med reglene og skapt en maskin som kombinerer Hondas solide tradisjoner med banebrytende, nye ideer og perspektiver.


Klassisk og tidløs
Rebel går sine egne veier, men er også et tomt lerret som kan fylles med det eierens fantasi måtte ha på lager. Parallell Twin-motoren har et sylindervolum på 471 kubikk med et sterkt dreiemoment. Den er slank, har lav setehøyde og er enkel å manøvrere ved lave hastigheter. Kjørestillingen er avslappet og nøytral. Stålrammen er helt ny og gir den enkle bobberen med de fete dekkene en frisk stil.


ENKEL og RÅ
Dette var nøkkelordene under utviklingen av nye Rebel. Og det er en kunstform i seg selv å utrette så mye, samtidig som designen er strippet ned det til vesentligste og hver eneste detalj teller.
En kul finesse er speedometeret med den kompakte 100 mm tallskiven med negativt LCD-display og blå bakgrunnsbelysning. Slående og effektivt. Og fargene du kan velge mellom er Graphite Black og Mat Armored Silver Metallic.
CMX 500 Rebel skuffer ikke. Her går kraft og attityde hånd i hånd.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern