Honda CBR500R for alle som vil ha en moderne, frekk, lett og all-round sportsmaskin.

CBR500R hadde verdenspremiere i California høsten 2015. Denne sporty mellomklassemodellen er både for den som nettopp har tatt lappen, og for mer garvede MC-kjørere.


Kvassere lys og elegant design
Designet har synlige likhetstrekk med storebror CBR1000RR, Hondas flaggskip i Supersport-klassen. Det finnes også mange nye og spennende detaljer. Lyddemperen for eksempel, kommer i en form som gir en kvassere og mer sporty lyd som matcher det nye og elegante designet.


Flust av oppgraderinger de siste årene
2016-modellen kom med flere oppgraderinger som maksimerer sykkelens sportsytelse, stil og tilstedeværelse, blant annet en helt ny look basert på temaet ”Aggressive Speed Shape” med skarpe og edgy linjer med LED-lys som gir et tøft og fartsfylt inntrykk.
Av kjørerfokuserte oppgraderinger kan nevnes dempere med justerbar pre-load, større drivstofftank med nytt hengslet tanklokk, justerbare bremsehendel, ”bølge”-stil på tenningsnøkkelen samt et nytt, kortere eksosrør med en indre struktur som er  tunet for en tilfredsstillende lav, skarp lyd.


Populær hos mange
Siden 2013 har denne maskinen dessuten blitt brukt i European Junior Cup, og Honda CBR500R har alltid vært kjent for sin kombinasjon av livlig ytelse og sportsstyling – og blitt populær både blant kjørere som tar steget opp fra mindre sykler, samt erfarne kjørere på jakt etter en all-round sportssykkel.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern