En vinner og spydspiss blant sportssykler - for både banekjøring og vei.

CBR1000RR Fireblade SP 2018 tar konseptet "Total Control" til et nytt nivå. Kraft-til-vekt-forholdet er optimalt, og i fjor kom Fireblade SP i en 15 kilo lettere og 8 kW sterkere variant – proppfull av nye elektroniske finesser og forbedringer.


Feiret 25 år med fornyelse
I fjor fylte Fireblade 25 år. Kjøreegenskapene er på topp. Hurtigheten og prestasjonene er til å ta og føle på.
CBR1000RR Fireblade er Hondas spydspiss i sportssykkelsegmentet og var lenge den ultimate supersykkelen for hardcore-entusiaster. Da den fylte 25, kvesset den klørne ytterligere.


For mer intense opplevelser
Ingen motorsykkel forbinder fører, maskin og vei bedre enn en sportssykkel. Den øyeblikkelige akselerasjonen, chassiset som føles som en forlengelse av ditt eget skjelett, kreftene, håndteringen – og jo større sykkelen er, jo mer intens blir opplevelsen.
Her har du sykkelen som både er utviklet for banekjøring og konkurranser og samtidig er godkjent for kjøring på vei.
Det elektroniske kontrollsystemet gir føreren full support, og sykkelen er utstyrt med et semi-aktivt Öhlins Electronic Control-oppheng, i tillegg til Honda Selectable Torque Control, Selectable Engine Brake, ny ABS, Quickshifter, nedgiringsassistent, Riding Mode Select System og Power Selector.
Teknologien er inspirert av MotoGP og tar MC-opplevelsen til uante, nye nivåer.


Tre aktive og tre manuelle moduser
Nye Fireblade SP var den første Honda motorsykkelen som ble utstyrt med med Öhlins S-EC-oppheng foran og bak, 43 mm NIX30 gaffel og TTX36-støtdempere.
Føreren kan velge mellom tre aktive moduser og tre manuelle moduser for å tilpasse og fininnstille kjøringen etter vær- og føreforhold. Det nye elektroniske kontrollsystemet inneholder et hav av nyttige funksjoner, og ABS-bremsene gir bikeren ekstra sikkerhet.
Den kompakte bensintanken i titan er lett og plassert høyt oppe, noe som forbedrer motorsykkelens stabilitet. Alle lykter er LED og sykkelen fås i trikolor-farger med en base i rødt – som en hyllest til Hondas sterke racinghistorie.
Den elektroniske ABS-en med kombifunksjon tilpasses lynraskt til hver eneste unike situasjon. Den kan enklest beskrives som et brake by wire-system der input fra bremsehendelen behandles av ABS-enheten før det sendes videre til bremsekaliperne.
Funksjonen er en videreføring av Hondas kompromissløse satsning på teknologi og sikkerhet.


En bestselgende vinner
Honda CBR1000RR har alltid vært blant de topp tre mest solgte i Europa, og kan også skilte med seiere i World Super Bike-mesterskapet samt overlegen suksess i Isle of Man TT-løpene.
Gjennom de siste 26 årene har Fireblade gjennomgått mange forandringer og en rivende utvikling, men hele tiden innen konseptet "Total Control". I fjor hadde Fireblade 25-årsjubileum, og det ble feiret med lanseringen av CBR1000RR Fireblade SP.
CBR1000RR Fireblade SP 2018 er en fantastisk sykkel for deg som vil kjenne det kiler i gassehånda, klø i kneputene og som vil ha det ypperste av Supersportsykler på markedet i dag.


Den er alt en Fireblade skal være, og mer til.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern