Like god på asfalt som på mer uforutsigbare grusveier; CB500X 2018 er et trygt og godt valg.

Uansett om du ferdes på svingete landeveier eller i urbane miljøer, er denne tohjulingen et trygt og godt valg.  Og du trenger ikke å snu når asfalten tar slutt – CB500X 2018 går like godt på mer uforutsigbare grusveier. En heftigere og mer bensingjerrig sykkel skal du lete lenge etter.


Passer for alle
Er du ute etter din aller første sykkel, på jakt etter en pendlersykkel eller ganske enkelt ser etter en sykkel som gir deg pur kjøreglede, da bør du ta en nærmere titt på CB500X 2018. På CB500X sitter du avslappet og oppreist og med et godt grep på det brede styret.
CB500X 2018 kan kjøres med A2 førerkort, og fikk i 2016 en rekke fører-fokuserte oppgraderinger, som blant annet høyre vindskjerm, LED-lys foran og bak, større tank (17,5 l), justerbar bremsehendel og oppgradert girkasse.
Med sin lette håndtering og fantastiske førermiljø fungerer den også utmerket i urbane miljø. Den kan kjøres av alle førere, uansett typer og kroppsbygninger.


Kvalitet i alle ledd
CB500X 2018 er fysisk større enn sine søsken CBR500R og CB500F, med lengre fjæringsvei og en litt større hjulavstand. Stylingen er inspirert av den 1200cc V4 CrossTourer, og er oppsatt for å nytes gjennom lange opplevelsesdager. En DOHC Twin motor med innsprøytning leverer 35KW - perfekt for alle med førerkort klasse A2 og oppover og gir et forbruk på bare 0,27 l/m.
En diamantramme av stål og høykvalitets fjæringssystem med 41 mm teleskopgaffel og Pro-Link-monodemper bak gir sikker, presis respons sammen med 17 tommers aluminiums felger og brede dekk (120 framme, 160 bak). Kraftige bølgeformede skivebremser og ABS gir total kontroll over kjøreopplevelsen.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern