500-serien egner seg optimalt for den som kjøper sin første sykkel i full størrelse

Kvikk, kompakt og morsom streetbike – bedre enn noensinne.
Hondas 500-serie  er en motorsykkelserie som egner seg optimalt for den som kjøper sin første sykkel i full størrelse.


Gir kjøreglede og uslåelig frihetsfølelse
Denne nakne mellomvekteren er kompakt, spenstig, kvikk å håndtere, og er perfekt for førere som ønsker å oppgradere fra mindre motorsykler, eller som har førerkort klasse A2.
Honda har med CB500F gitt MC-verden er sykkel med  gode kjøreegenskaper og en responsvillig 500cc motor. Dette gjør sykkelen til en glede å kjøre i både rushtrafikk og på motorvei. Med sin høye tekniske kvalitet, gunstige pris, og lave driftskostnader er den også en perfekt langtidspartner og et praktisk valg for førere uansett erfaringsnivå.
CB500F 2018 har fått optimalisert sin kraftige ytelse med flere førerfokuserte endringer. Den har fått en barsk visuell overhaling med et nytt, skrellet og muskuløst utseende – kombinert med tre nye farger. Med andre ord er dette et perfekt sted å starte om du vil ha det gøy og lengter etter å oppleve friheten fra motorsykkelsetet. Prisen er overkommelig, designet rått og kvaliteten rendyrket. Og driftskostnadene er på et absolutt bunnivå.


Spenning og sikkerhet i balanse
CB500F 2018 er kompakt, lett og sterk og sikrer deg god føling med underlaget – med en sikkerhet som ikke går ut over spenningen, og en spenning som ikke går ut over sikkerheten.
Denne streetbiken er en del av Hondas 500 kubikk familie, som inkluderer kåpeversjonen CBR500R og eventyrmodellen CB500X. Dimensjonene er kompakte, prestasjonsegenskapene spenstige og håndteringen kjapp, og designmessig er den tydelig i slekt med CB1000R.


Bedre enn noensinne
Kvikke, nøysomme og morsomme CB500F 2018 er et  blikkfang i fargene Gunpowder Black Metallic og Matt Summit White. I 2015 ble det lansert en ny modell med et oppgradert og tøffere design, justerbare dempere og kortere eksosanlegg for bedre lyd. 2016-versjonen fikk ny, lettvekts lyddemper. Når turtallet øker, er det som å høre knurringen fra et sultent villdyr.
CB500F er bedre enn noensinne i 2018. LED-lykter foran og bak, større drivstofftank, justerbar forgaffel og justerbart bremsegrep. Denne tosylindrete 500-kubikken har forsynt seg av spec-godteposen. Lettvekts håndterbarhet og et engasjerende kraftuttak gjør CB500F 2018 til en nytelse å kjøre, i alle slags sammenhenger. Denne bestselgende sykkelen i naked-segmentet er en perfekt plattform for å oppleve gleden og friheten ved motorsykkelkjøring.


Mye sykkel for penga
Prisen er rimelig, og forsikrings-premiene lave. Det beste reisefølget, sikkerhet, er også på plass. Alt dette gjør det enklere for deg å velge denne pendlermaskinen til turene mellom jobben eller skolen og hjemmet.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern