Hondas splitter nye CB1100 RS er et resultat av minimalistisk, håndlaget design og tradisjonell ingeniørkunst, med fullt fokus på en sportslig stil og sprekere chassisgeometri.

Den aller første CB-modellen ble lansert så langt tilbake som i 1959. I 2017 kommer CB1100 i to versjoner: den oppgraderte CB1100EX og denne nye modellen med en langt mer sporty appell. CB1100RS er tidløs retrostyling i flere lag, med en lang rekke oppgraderte funksjonaliteter.

Sylskarpe linjer, forbedringer før fører
Chassiset har fått en sylskarp geometri, mens motoren puster gjennom et overhalt inntak og eksossystem og nå er utstyrt med en assisterende slurekløtsj.

Klassisk dobbeltramme i stål som har et fast grep om motoren med fire stive festepunkter og to gummifestepunkter. Styregeometrien er høyere enn på CB1100EX.

Fotstillingen og sittestillingen er mer aggressiv, noe som sikrer kvalitetsopplevelsen i setet. Den justerbare Showa Dual Bending Valve forgaffelen med fjæring øker komforten. Det gjør også det formstøpte gaffelfestet i polert, lakkert aluminium øverst, samt det nederste gaffelfestet som holder gaffelbena i en høyere stilling.

Twin Showa støtdempere bak sørger for justerbar fjæring og er utstyrt med en svingarm i stål og stilrent design. Kjedebeskyttelsen i aluminium erstatter det tidligere designet i plast.

Luftfartsdesign og tøffe farger
Bensintanken rommer hele 16,8 liter og er utstyrt med et deksel i luftfartsdesign. Sidedekslene er i presset aluminium, og setet er strippet ned til en slank og sporty variant.

Festebraketten for LED-baklykten, blinklysene og nummerskiltet understøtter det strømlinjeformede designet, mens speedometeret og turtelleren er kledd i Satin Black med et bånd av krom.

CB1100RS fås i Candy Prominence Red og Graphite Black med en elegant finish.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern