Den råeste streetfighteren i ny og minimalistisk Neo Sports Café-design

DEN RÅESTE STREETFIGHTEREN PÅ MARKEDET ER BLITT ENDA BARSKERE
Bestselgeren gjenoppstår som en både sterkere og lettere maskin, i ny og minimalistisk drakt. Dette er rett og slett en oppsiktsvekkende råtass.

I 2018 lar Honda bestselgeren CB1000R gjenoppstå som en både sterkere og lettere maskin, i ny og minimalistisk drakt.

Elegante og rene linjer med svart lakk og detaljer i børstet metall gjør at CB1000R oser av potens og klasse. Den er likevel seg selv tro, med den karakteristisk ensidige svingarmen og det svevende passasjersetet som får sykkelen til å virke litt kortere enn den egentlig er.

Sammen med CB300R og CB125R er CB1000R én av tre sykler i det stilige konseptet «Neo Sports Café», som Honda presenterte på Tokyo Motor Show i 2017.

I de runde lyktene smelter klassiske naked bike-elementer sammen med topp moderne LED-teknologi. Det øverste eksosrøret er litt større enn det nederste og minner om Moto2-syklene til de legendariske vinnerne av Quatar Grand Prix, Franky Morbidelli og Alex Marquez.

Motoren er firesylindret og leverer et raust dreiemoment i en klasse for seg. Andre godbiter er Throttle by Wire, tre kjørenivåer og elektronisk gasshåndtak og motorbrems med antispinnsystemet Honda Selectable Torque Control. Du velger mellom fargene Graphite Black og Matt Bullet Silver.

CB1000R er full av temperament og vekker oppsikt uansett hvor du tar den. Har du det som skal til for å temme denne heftige streetfighteren.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern